Aparat cavitatie cu touch screen
click pe poza pentru a o mari

Aparat cavitatie cu touch screen

Cod produs: UTS67

5332,00 4320,00 Lei
(pretul include TVA, pret fara TVA 3630,25 Lei )
Unitate de masura: buc
Livrare GRATUIT

Aparat cavitatie cu touch screen

Aparatul profesional cavitatie cu touch screen ofera 5 tipuri de tratamente: (cavitatie, radiofrecventa tripolara, vacuum RF, biofacial si radiofrecventa faciala).
Functionand in sistem colectiv, undele sonore puternice emise masoara 40KHZ si genereaza vibrarea celulelor de grasime avand un impact puternic asupra celulelor grase pentru a genera pe interior suflu și a dezintegra trigliceridele în glicerol și acizi grași liberi.
Apoi undele RF la frecvența de 1M HZ sunt utilizate pentru evacuarea glicerolului integrat și a acizilor grași liberi prin circulație. În cele din urmă, RF vacuum este utilizat pentru dizlocarea grasimii si eliminarea ei prin masaj vacuumatic.
Utilizarea de micro-curenti si radiofrecventa faciala conduce la o temperatura ridicata in profunzimea tesuturilor si activarea celulelor pozitive si negative pentru a trata problema din interior.
Rezultate si beneficii: scadere in greutate si centimetrii, reducerea rapida a celulitei, atenuarea vergeturilor, slabire localizata, tonifierea corpului, reducerea ridurilor.
GARANTIE: 12LUNI

Pachete promotionale