-8%

Aparat cavitatie, lipolaser si RF


5.499,00 lei 5.999,00 lei TVA inclus

Laserul emite nivele scazute de energie care creaza un semnal chimic la care celulele de grasime raspund prin deschiderea porilor membranei celulare , descompunerea trigliceridelor in glicerol, apa si acizi grasi liberi urmata de eliminarea unei parti a acestora prin canalele( porii) membranei celulare.

Grasimea eliberata in timpul procesului de lipoliza ajunge in lichidul interstitial si prezinta o sursa imediata de energie pentru organism, motiv pentru care se recomanda dupa tratament efectuarea de exercitii cardio care ajuta la folosirea acestei energii.

Efectele terapiei cu Lipolaser se traduc prin reducerea tesutului gras din zona tratata, efect vizibil chiar si dupa prima sedinta.

Tratamentul cu LipoLaser se poate intinde pe durata a 4-6 saptamani , 2-3 sedinte pe saptamana cu durata de 30-40 de minute.

Laserele mai mici se pun de obicei in zonele de eliminare, pentru a putea stimula limfa si a drena grasimile. Aceasta este una dintre cele mai noi terapii de reducere a tesutului adipos, laserul de joasa intensitate fiind folosit pana acum in scopuri biomedicale, vindecarea ranilor sau calmarea durerii si a inflamatiilor.

Terapia cu LipoLaser pentru inlaturarea celulitei este extrem de sigura, nu are efecte adverse, nu creaza disconfort, durere sau vanatai.

CAVITATIA reprezinta in momentul actual cea mai eficienta metoda de combatere a celulitei si a adipozitatii, cu rezultate echivalente liposuctiei chirurgicale. (“Ultrasunetele patrund de la o adâncime de câtiva milimetri pâna la o adâncime de 5 cm în pachetul adipos, în functie de energia cu care lucram”).

Cavitatia se bazeaza pe efectul ultrasunetelor de joasa frecventa care datorita presiunii pe care o genereaza provoaca formarea de mici bule de gaz (bule cavitationale) iar succesiva lor implozie, rupe membranele celulelor adipoase.Odata dezintegrata celula adipoasa, tot continutul eliberat prin spargerea ei (trigliceride, colesterol, acizi grasi, toxine) este absorbit de limfa si drenat prin sistemul limfatic

Rezultate prin terapia laser
– Eliminarea celulitei
– Atenuarea vergeturilor
– Activarea lipolizei
– Cresterea drenajului limfatic
– Imbunatatirea circulatia sangelui in vase si artere
– Cresterea continutului de oxigen in sange
– Accelerarea metabolismului celular
– Stimularea productiei de colagen,
– Lifting sani: creeaza un aspect ferm pentru sani si tesuturi, antistress si relaxant.

Accesorii:
– 4 pad- uri mari,
– 2 pad- uri mici,
– radiofrecventa,
– cavitatie.

Garantie: 12luni

Cod Produs: UTS73 Categorie:
Greutate 14 kg
Laser Type Diode Laser
Laser Wave Length 635-650nm
Maximum Output Power 400W
Single Output 50mW
Number Of Diode 6×9+2×3=60diode
Timer 30 minutes max
Output Frequency 1Hz to 1000Hz adjustable
Cavitation 40Khz
Vacuum with RF 1MHz
Multipolar RF 5MHz
Power 150W
Voltage 110AVC~240VAC
Working Temperature 10℃~40℃
G.W. 25KG
Meas 59 x 50 x 53cm