SERVICE & MENENANTA

Service

Oferim servicii de reparații de aparate de înfrumusețare cu ajutorul tehnicienilor noștri experți, specializați în repararea unei game largi de aparate. Ne asigurăm că echipamentul dumneavoastră este restaurat la starea optimă de funcționare.

Alegeți-ne cu încredere pentru a vă oferi:

 • Reparații eficiente și de încredere: Tehnicienii noștri sunt instruiți pentru a repara o gamă largă de aparate de înfrumusețare, de la uscătoare de păr și aparate de tuns la mașini de manichiură și pedichiură. Folosim piese de schimb de calitate și tehnici de reparații avansate pentru a ne asigura că echipamentul dumneavoastră este reparat corect și funcționează ca nou.
 • Serviciu rapid și convenabil: Înțelegem că aveți nevoie de echipamentul dumneavoastră de înfrumusețare pentru a vă desfășura afacerea. De aceea, ne străduim să oferim un service rapid și convenabil. Oferim opțiuni de reparații la sediul nostru sau la locația dumneavoastră.
 • Prețuri competitive: Oferim prețuri competitive pentru toate serviciile noastre de reparații. De asemenea, oferim o garanție la toate lucrările noastre, astfel încât să puteți fi sigur că investiția dumneavoastră este protejată.

  Nu lăsați defecțiunea unui aparat să vă întrerupă afacerea! Contactați-ne astăzi pentru a programa o reparație.

  Noi vă vom ajuta să vă mențineți echipamentul de înfrumusețare în stare optimă de funcționare, astfel încât să puteți continua să oferiți clienților dumneavoastră tratamente de înfrumusețare de top.

Pe lângă reparații, oferim și servicii de mentenanță preventive pentru a vă ajuta să vă mențineți echipamentul de înfrumusețare în stare optimă de funcționare și pentru a preveni defecțiunile costisitoare.

Mentenanța regulată a aparatelor de înfrumusețare are numeroase beneficii:

 • Prelungește durata de viață a echipamentului: Prin curățarea regulată și lubrifierea pieselor mobile, mentenanța previne uzura prematură și defecțiunile.
 • Îmbunătățește performanța: Echipamentele bine întreținute funcționează mai eficient și oferă rezultate mai bune.
 • Reduce costurile de reparații: Mentenanța preventivă poate identifica problemele minore înainte ca acestea să devină probleme majore, economisindu-vă bani pe termen lung.
 • Asigură o experiență mai bună clienților: Echipamentele bine întreținute oferă o experiență mai plăcută clienților dumneavoastră și reduc riscul de accidente sau leziuni.

Recomandăm ca echipamentul dumneavoastră de înfrumusețare să fie supus unei mentenanțe preventive cel puțin o dată la șase luni.

Contactați-ne astăzi pentru a programa o sesiune de mentenanță!

Noi vă vom ajuta să vă mențineți echipamentul de înfrumusețare în stare optimă de funcționare, astfel încât să vă puteți concentra pe afacerea dumneavoastră și să oferiți clienților dumneavoastră cele mai bune servicii posibile.

Mentenanță

× Vorbeste cu noi pe whatsapp!